O nama

Lovran d.o.o. - Kamionski i auto program

 

Firma LOVRAN d.o.o iz  Živinica osnovana je  1996. godine kao preduzeće za promet autodijelova za teretna vozila, vrlo brzo firma je se profilisala  kao jedan od vodećih uvoznika i distributera dijelova za teretna vozila.

Od početka postojanja firme naš glavni cilj je bio zastupati samo kvalitetne proizvođače prve ugradnje, te osigurati da roba bude dostupna za što bržu isporuku do kupca.

Danas u ponudi imamo preko 10000 artikala koje možemo ponuditi kupcima i to sljedećih   proizvođača dijelova kao što su: FEBI BILSTEIN, ST-TEMPLIN, SAMPA čiji smo zastupnici za tržište Bosne i Hercegovine u našem asortimanu možete još i naći dijelove sljedećih proizvođača SACHS, FAG, MAHLE, KOBLENSCHMIDT, MIBA, ELRING, VICTOR REINZ, EURORICAMBI, WABCO, HELLA, VALEO, UNICO, HENGST, FUSCH, LOTOS kao i još mnogo drugih.

Posebno želimo istaći dugo iskustvo u distribuciji guma za teretna vozila tako da u našoj ponudi možete naći gume sljedećih proizvođača FULLRUN, PIRELLI, MATADOR!

U našoj ponudi možete pronaći sve za vaše vozilo od dijelova kočionog sistema, ovjesa, filtera, ulja, motornih dijelova, dijelova mjenjača reduktora i diferencijala, ispuha, osvijetljenja, elektrike, karoserijskih dijelova, guma, te proizvoda za osiguranje tereta

Sa svojom ponudom dijelova pokrivamo sve marke teretnih vozila i prikolica.

Obzirom da rezervni dijelovi za komercijalna vozila zahtijevaju ekstremno brzu isporuku, firma LOVRAN  d.o.o  je optimizirala servis isporuke robe. Tako na primjer dijelovi poručeni ujutru, mogu biti isporučeni poslijepodne istog dana bilo gdje na područiju Bosne i Hercegovine!

Naš cilj za budućnost je održavanje kvalitete te proširenje asortimana kvalitetnim proizvodima za što veće zadovoljsto naših kupaca!